Sådan laver du dit eget unikke URL-link til din profil

Vælg selv dit eget personlige url link til din profil, når du skal guide kunder ind på din profil.

Lav og del din personlige URL

1. Gå ind under indstillinger og vælg ‘klinikoplysninger’. Her kan du se din nuværende URL.
  2. Dit link vil altid starte med “nordium.dk/book/”, men slutningen kan du selv bestemme. Indtast hvad du ønsker dit link skal være efterfulgt af. Pst. det er kun muligt at benytte bogstaver (på nær: å, ø, æ) og tal.
  3. En URL skal altid være unik. Du får derfor feedback om URL-linket allerede er i brug. Er det ikke tilgængeligt så prøv at andet.
  4. Du kan kopiere dit nye link og indsætte de steder du gerne vil linke til din profil, eller sende det til dine klienter.
  5. Klik på ‘gem ændringer’.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik