Nordiums bookingsystem er specielt udviklet til psykoterapeuter

Gør det let at holde styr på dit kundekartotek, dine fremtidige aftaler og modtag nye bookinger. Et system, der giver dig mere nærvær, overblik og tid til dig selv, klienterne og dem og det, der betyder noget.


Få ro i maven og et overskud i hverdagen – Et bookingsystem med mening

Som psykoterapeut er det afgørende, at du kan være tilstede og udvise overskud for dine klienter. Det sikrer vi med Nordium, der er sat i verden til netop det. Bookingsystemet er testet og skræddersyet til psykoterapeuter, og indeholder derfor de funktioner du har brug for – og ikke alt muligt andet, der bare forvirre. Da vores system er så målgruppe fokuseret på psykoterapeuter har det også medført til, at det er så nemt at komme i gang og bruge. Få kliks og så er du allerede super-bruger.

Du har adgang til det du skal bruge

Nordiums bookingsystem gør det muligt at have alle dine journaler online og sikkert, uden nogle bekymringer om håndtering af personfølsom data. Nordium lever op til de nyeste standarder for sikkerhed, så du også i femtiden vil kunne benytte journalsystemet og Nordiums mange andre funktioner i bookingsystemet. Du kan altid tilgå dine journaler ved at logge ind på din Nordium-profil og rette, tilføje og beskrive i dem – nemt og enkelt. Systemet opretter automatisk en journal til hver af dine klienter når du får en nye kunder – så de er klar til at blive benyttet med det samme. Læs mere om Nordiums journalsystem hér.

Support når du har brug for det

Støder du i problemer eller har spørgsmål til bookingsystemet eller andet, så sidder vi klar til at hjælpe dig videre. Vi har sågar en chatfunktion som du altid skal være velkommen til at benytte. Også hvis du bare gerne vil skrive “hej” og høre hvad vi arbejder på, spist til frokost, eller andet.

Vi glæder også til at byde dig velkommen til Nordium – og vi er sikre på, at du bliver glad for bookingsystemet, og for at være en del af vores fællesskab.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik