Nordiums bookingsystem er udviklet til psykoterapeuter

Gør det let at holde styr på dit kundekartotek, dine fremtidige aftaler og modtag nye bookinger – hurtigt og smertefrit.


Få et online bookingsystem, der passer til dine behov

Som psykoterapeut er det afgørende, at du altid kan finde og tilgå alle dine journaler – og at journaler bliver håndteret på  forsvarlig og sikker vis. Nordiums journalssystem gør det muligt at have alle dine journaler online og sikkert, uden nogle bekymringer om håndtering af personfølsom data. Nordium lever op til de nyeste standarder for sikkerhed, så du også i femtiden vil kunne benytte journalsystemet og Nordiums mange andre funktioner. Du kan altid tilgå dine journaler ved at logge ind på din Nordium-profil og rette, tilføje og beskrive i dem – nemt og enkelt. Systemet opretter automatisk en journal til hver af dine klienter når du får en nye kunder – så de er klar til at blive benyttet med det samme. Læs mere om Nordiums journalsystem hér.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik
Nordium