Oplev Nordiums bookingsystem og sig goddav til en dejligere hverdag

Nemt at komme i gang: om 3 minutter har du åbnet op til en alt-i-en-løsning med Nordiums mange funktioner, såsom online booking, SMS-påmindelser, klientel, journaler og meget mere. Bookingsystemet er udviklet til at gøre hverdagen mere fri og nem for dig og dine klienter. Prøv selv.


Tilpas systemet til dine unikke behov

Som psykolog er det afgørende at du fører journal på dine patienter. Defor har vi lyttet psykologer og udviklet et simpelt online journalsystem, der letter de administrative processer, og automatisk opretter patientjournaler når du får en ny kunde. Vi har haft stor fokus på at det skal være simpelt og nemt og at finde journalerne frem, samt tilføje og rette.

Gennem din Nordium profil får du også automatisk en behandlerprofil, hvor du kan indskrive en beskrivelse af dig, dine ydelser samt billeder af dig og klinikken. Det er også gennem din unikke profil, at dine kunder kan se dine ledige tider og foretage en booking. Hertil følger gratis SMS-påmindelser, så du kan undgå glemte aftaler. Det giver ro i maven og mere energi, at der bare er styr på din psykolog-forretning, og du derfor i højere grad kan være der for klienterne.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik