Nordium er udviklet til personlige trænere

Modtag bookinger direkte i kalenderen gennem din personlige online behandlerprofil. Du skitserer dine ledige tider gennem Nordiums bloksystem.


Er du træt af systemer, der føles som en uendelig cooper-test?

Hos Nordium har vi udviklet et online bookingsystem, der er tilpasset til personlige træner. Ikke alt mulig andet, man ikke har brug for. Du ved; husker klienter fødselsdag og sende “personlig automatiske beskeder”, 488-funktioner, eller “nye” integrationer til hundetrænere. Ting der forstyrer dig.

Som personlig træner er dine klienternes behov forskelligt, og derfor er det vigtig at din kalender passer til din dag – om du har brug for lange eller korte pauser i mellem dine klienter eller har andre gøremål. Derfor kan du med Nordiums  nye og moderne booking- og kalendersystem indrette din dag som du lyster.

Når du opretter en ny aftale for en klient, eller en klient booker selv gennem din online profil, får de automatisk en SMS-påmindelse. Det sikre, du gør det, du er bedst til, uden bekymringer om alt andet.

Det er på ingen måde hårdt at komme i gang med bookingsystem. Og endda 30 dage gratis. Læs selv med her, hvordan du kommer igang hér.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik