Kalender og bookingsystem skabt til din hverdag

Som massør er du vant til at tage dig af andre mennesker, der har taget sig tiden til at drage omsorg for sig selv med en massage hos dig, men den slags egenomsorg bør du som massør også huske at give dig selv. En dagligdag som selvstændig kan være stressende, for der er ofte mange klienter at tage sig af, og kalenderen kan hurtigt blive fyldt op med aftaler, som det kan være svært at få et overblik over. Med Nordium tager vi hånd om dig og din tid, så du kan få fuld kontrol over din hverdag og slippe for stress og jag.


Skabt til massører – ikke alle andre

Massage og afspænding går hånd i hånd, men der er ikke meget afspænding ved en massage, hvor man kan mærke, at massøren har tankerne et helt andet sted og virker stresset. Det kan nemt komme til at ske, når man som massør pludselig føler, at man har mistet kontrol over hverdagen, fordi der ikke længere er styr på aftalerne i kalenderen. Nordiums bookingplatform lader dig genvinde kontrol over din tid ved at give dig mulighed for at bestemme præcis, hvornår du er åben for bookinger. Så kan du få balancen tilbage i hverdagen. Med Nordium har du bookingsystem, kalender og online profil samlet ét sted, så du nemt kan få et overblik over dit skema, samtidig med at du opnår online synlighed via din profil.

Få tid og ro til at yde den bedste service

Med Nordiums bloksystem vælger du helt selv, hvornår klienter kan booke tider i din kalender. Det giver dig friheden til at planlægge din kalender fuldstændig efter dine behov. Du kan bruge tidsblokke i din kalender til at indikere, at du i bestemte tidsrum er ledig for specifikke behandlinger som eksempelvis en times helkropsmassage, men du kan også bruge Nordiums helt egne Powerblokke.
Powerblokke er tidsrum, hvor klienter har mulighed for at booke flere forskellige typer ydelser. Det kan være, at Powerblokken har en varighed på en halvanden time, og i det tidsrum er det altså muligt for klienter at booke eksempelvis enten en times helkropsmassage eller en halvanden times helkropsmassage. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge bloksystemet – så længe det giver mening for dig og giver dig den tid og ro i hverdagen, du har brug for. Du kan læse mere om bloksystemet hér.

Skil dig ud fra mængden med din personlige profil

Med Nordium får du din egen personlige profil, som sikrer dig online synlighed, hvor dine klienter kan se og booke dine ledige tider. På profilen har du mulighed for at vise, hvem du er, ved at præsentere dig selv, dine ydelser og dine specialiseringer. Ved at beskrive dine specialiseringer er der langt større sandsynlighed for at tiltrække klienter, som har brug for lige netop dine kernekompetencer.
Du kan inddele dine ydelser i overordnede kategorier, så det bliver nemmere for dine klienter at få et overblik over hvilke behandlinger, du tilbyder. Det kan være, at du gerne vil have en overordnet kategori, der hedder ‘Fysiurgisk massage’, og under denne kategori kan klienter så se hvilke typer af fysiurgisk massage, du tilbyder. Med din personlige profil kan du skille dig ud fra mængden af massører ved at sørge for, at klienter kan læse så meget som muligt om, hvem du er, og hvad du tilbyder. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at sætte din profil op, men skulle du alligevel have spørgsmål, brug for en hjælpende hånd eller mangle inspiration, så står vi altid klar til at hjælpe dig med din opsætning.

Prøv Nordium gratis i 30 dage hér.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik