Oplev Nordiums bookingsystem med mange funktioner til kostvejledere

Få mere tid i hverdagen med et automatiseret online bookingsystem og mange andre funktioner, der er skræddersyet til kostvejledere.


Mere tid til dine klienter

Som kostvejleder ved du at detaljerne er essentielle, og derfor er journalføring og notering af patienter yderst vigtige. Hos Nordium får du et elektronisk journalføringsystem, som er nyudviklet og moderne, der samtidigt er integreret med resten af Nordiums funktioner og bookingsystem. Eksempelvis at når du får en ny kunde bliver der automatisk oprettet én journal og ét notesystem så du kan gå igang med det samme. Du kan læse mere om journalsystemet og alle vores andre funktioner

Nordium er ikke som de andre

Nordiums bookingsystem og funktioner er ikke som alle de system. Fra første dag har det været afgørende for teamet – sammen med andre kostvejledere – at udvikle et bookingsystem, der skulle indeholde de vigtigste funktionaliteter, der var nemt at bruge. Vi vil have et nemt og overskueligt bookingsystem, der er til at finde ud af, end 1924824 (læs; mange) funktioner du skal tage stilling til. Prøv vores bookingsystem gratis i 30 dage.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik