Opdag Nordiums alt-i-en-løsning til selvstændige kiropraktorer

Få automatiseret din hverdag med Nordium online booking-, SMS-, kalender-, journal- og administrationssystem. Fungerer rigtig godt til kiropraktorer, der ønsker en hverdag med overskud og overblik.


Brug din tid på det du er bedst til…

…Nordium klarer resten.

Hos Nordium får du én samlet værktøjskasse til håndtering af din klinik. Vi har fokuseret på det basale, og gjort det så lækkert og nemt at bruge som overhoved muligt. For eksempel har vi udviklet et nemt elektronisk journalsystem, som gør det muligt at holde et klart overblik over alle dine klienter. Journalerne kan du hurtigt tilgå, tilføje, rette og gemme igen. Derudover kan dine kunder foretage en online booking hos dig gennem din personlige behandlerprofil og de får naturligvis en bekræftigelse og SMS-påmindelse helt automatisk. Du kan læse om hvordan du opsætter sådan en profil og får vores smarte bookingsystem hér.

Nordiums bookingsystem er bedst til solo kiropraktorer – ikke alle andre

Er du kiropraktor og er på udkig efter et bookingsystem? Så er Nordium rigtig godt og et oplagt valg såfremt du er alene eller få personer tilknyttet din klinik eller praksis. Vores system kan ikke være for andre, fordi så går man på bekostning af andre. Der har vi været benhårde og udviklet det bedste bookingsystem til selvstændige behandlere, heriblandt kiropraktor. Så har du 15 mand ansat så er vi ikke det bedste match (-:

Prøv vores bookingsystem gratis i 30 dage.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik