Nem journalføring til fysioterapeuter integreret i bookingsystemet

Som fysioterapeut er det vigtigt at vide, at du altid kan finde og tilgå alle dine journaler på et sted. Nordiums journalssystem gør det muligt at lave online journalføring nemt og sikkert i bookingsystemet, uden nogle bekymringer om håndtering af personfølsom data.


Sikker journalføring

Nordium lever op til de nyeste standarder for sikkerhed, så du også i femtiden vil kunne benytte journalsystemet og Nordiums mange andre funktioner. Du kan altid tilgå dine journaler ved at logge ind på din Nordium-profil og rette, tilføje og beskrive i dem – nemt og enkelt. Systemet opretter automatisk en journal til hver af dine klienter så de er klar til at blive benyttet. Læs mere om Nordiums journalsystem hér.

Udviklet til fysioterapeuter

Alle vores funktioner omkring bookingsystemet er udviklet i samarbejde med bland andre fysioterapeuter. Klik i headeren for at læse om alle funktionerne du får med, når du vælger Nordium.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik