Online bookingsystem lavet til, med og for; behandlere

Nordiums bookingsystem benyttes hver dag af behandlere, der ønsker mere tid med deres klienter, og mindre tidspild med alt det andet. Det giver ro og overskud til at prioritere andre ting som dig selv, dine klienter og familien.


Kom og vær en del af Nordium

Sammen med andre behandlere har vi skabt Nordiums bookingsystem. Det har vi gjort gennem brugerundersøgelser og interviews med behandlere af alle brancher. Mange behandlere nævner online booking, hvor deres klienter nemt kan booke tider når de har lyst, som værende det vigtigste. Dernæst kommer SMS-påmindelser, journalisering og at det skal være simpelt og lækkert at anvende – nemt at komme i gang.

Derfor finder du ikke i Nordium bookingsystem 845 funktioner og integrationer som du ikke skal bruge. Nordium er KUN for behandlere, hvorfor at det er så overskueligt og gennemskueligt at finde ud af at komme i gang, samt at anvende bookingsystemet i hverdagen.

Konkurrenter? Nej. Vi er meget forskellige, og du skal vælge dem, der giver mening for dig.

Vi tager i mod dig med åbne arme. Vi ved, at der findes mange online bookingsystemer til behandlere derude, og det kan være en jungle at skulle guide sig igennem. Nordium er udelukkende til behandlere og ikke alle mulige andre. Vi har forsøgt at bygge et online univers, der passer til netop behandleren. Hvis du står og mangler et system, men samtidig er lidt i tvivl om Nordium eller måske et andet system passer bedst til dine behov, skal du være velkommen til at kontakte via telefon og mail. 

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik