Nemt og simpelt bookingsystem til terapeuter

Nordiums bookingsystemet er udviklet til terapeuter, der ønsker en nemmere arbejdsgang og mere tid til deres klienter. Terapeuter, der drømmer om ro i maven, da de ved, at der bare er styr på delene rundt om deres forretning. Det sikrer nærvær og tid til klienterne.


Udviklet til terapeuter – ikke alle mulige andre

Nordiums bookingsystem til dig, som er terapeut og som ønsker digitale værktøjer, som giver mening for dig i din forretning. Nordiums bookingsystem kan tilbyde dine klienter online booking så ikke de skal skrive til dig hele tiden for at få en tid, og hvor dine klienter selv kan bestemme når de har overskud til at book en tid på deres præmisser. Det er nemt og simpelt, og så fremgår det selvfølgelig i din kalender oversigt med det samme. SMS-påmindelser er selvfølgelig helt automatiske, så det skal du ikke tænke på. Bookingsystem kan også sættes sammen med din hjemmeside, hvor klienterne også kan have direkte adgang til dine ledige tider.

Vi har fokus på terapeuter

Nordiums Bookingsystem er velegnet til terapeuter, så du kan bruge mindre tid på administration og håndtering af klienter, der ringer for at booke en tid. Men vores system kan også langt mere end det. Tjek vores funktioner her

Nordium bookingsystem er sat i verden for at du som terapeut skal bruge tid og fokus på det du er bedst, nemlig dine klienter, og lade systemet gøre resten. Ofte ser vi hos andre systemer at de har alle mulige andre professioner og kunder – ja, alt fra hundetrænere til gymnastikhold.

Er du ikke sikker på at det er noget for dig?

Nordiums bookingsystem er til terapeuter, hvorfor at alle funktioner er udelukkende til dig og som udelukkende vil give mening for dig. Vi tænker også at det er derfor at vores feedback fra andre terapeuter er, at det er så nemt at komme i gang med og bruge. Fordi at målgruppen fra start har været terapeuter. Prøv selv bookingsystemet i 30 dage gratis. Vi glæder os til at tage i mod dig.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik