Nordium er som skabt til akupunktører

Gør dig synlig med din personlige behandlerprofil og online bookinger, og lad dine kunder booke direkte i din kalender udfra dine opsatte ledige tider. Det er både simpelt og brugervenligt for både dig og dine kunder.


Sæt flere nåle med Nordium lette og smarte bookingsystem

Ved du hvad der bare er fedt? Hvis du har det på samme måde som os, så er det når tingene bare fungere. Du sætter ledige tider op i Nordiums bookingsystem, det er mega simpelt. Dine kunder kan nemt se og booke de ledige tider. Du får det af vide ligeså snart en booking er kommet ind i systemet. Kunden får SMS bekræftigelse på booking. Kunde får også en påmindelse. Det er automatisk, simpelt og skulle der være det mindste, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Du får følelsen af at kunne være til stede og give din klient den opmærksomhed klienten fortjener fordi du ved der er styr på tingene rundt omkring dig. Lad Nordiums bookingsystem være der for dig, som du er der for dine klienter.

Med Nordium bookingsystem til akupunktører får du også automatisk din egen personlige online profil, hvor du har mulighed for at anmærke dine specialområder, en beskrivelse af dig, dine ydelser, samt profil- og klinikbilleder. Det er også her dine kunder kan finde dig og booke en tid dirkete i din kalender – selvfølgelig indenfor de blokke af ledig tid du selv har angivet. Vi har udvikle flere blokke-typer alt efter din profil og temperament som du kan læse mere om her.

Prøv bookingsystem allerede nu. Du kan også sige hej til os i chatten hvis du har nogle spørgsmål. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik