Nordium er for alle selvstændige behandlere

Vi vil gøre hverdagen nemmere for dig som selvstændig behandler eller terapeut – uanset din profession. Det vigtigste for os er, at du får mere tid og ro i hverdagen til dig selv, din familie og dine klienter.


Vi er der for dem, der hjælper andre

Vi ved, hvor kostbar ens tid er, og hvor meget der kræves af en som selvstændig behandler. Derfor er det vores fornemste opgave, at hjælpe dig med at profilere dig online, og sørge for, at du ikke bruger unødig tid på administration og kalender opsætning. Du skal bruge din tid på det du er bedst til; dine klienter.

Hvorfor er Nordium så smart for mig?

Vi har udviklet de vigtigste funktioner, der bare skal være til stede, for dig som behandler og terapeut, og gjort dem knivskarpe at bruge. Vi har fokuseret i højere grad på, at det skal være nemt og lækkert at bruge, end at over-udvikle og over-komplicere med alle mulige unødvendige funktioner og knapper, der forvirrer mere end gavner.

Derfor vil du opleve en platform, som er overskuelig og simpel at bruge for dig og dine klienter. For det skal være simpelt og let at booke en tid hos dig.

Nordium vil være de bedste for behandlere og terapeuter

Da Nordium er udviklet sammen med behandlere og terapeuter, sikrer vi, at funktionerne passer lige præcis til din målgruppe. Vi har testet og opbygget således at det er nemt at komme i gang med og bruge efterfølgende. Derfor er det ikke sikkert at Nordium vil være for dig, hvis ikke du er behandler eller terapeut, da du måske har brug for andre funktionaliteter eller at visse af Nordiums funktioner ikke er irrelevante for dig. Skriv eventuelt til os i chatten hvis du er usikker, så hjælper vi gerne (-:

Vi mener det er vigtig, at erkende for hvem produktet er henvendt til og så fokusere på, at gøre produktet til det bedste for netop dem. Er du terapeut eller behandler kan du jo prøve selv om det er noget for dig; helt gratis.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik