Tilføj dine klienter til Nordium

Ved at tilføje dine klienter til Nordiums system kan du oprette klientaftaler, som de kan se på deres personlige klientprofil, og samtidig får dine klienter nemmere adgang til at booke tid hos dig via din online profil. Når du har tilføjet nye klienter under “Klienter”, vises de fremadrettet i din oversigt over klienter. Det gør det nemmere for dig at lave klientaftaler samt tilgå dine klienters oplysninger og journaler.


Overblik over dine klienter

Ved at tilføje en klient til Nordium kan du nemt og hurtigt oprette en klientaftale og tilgå klientens bookinger, oplysninger og journal samt dine noter om klienten. Det er særligt en fordel, at du hurtigt kan få overblik over klientens bookinger hos dig, hvis der er tale om et længere klientforløb.

Billede af hvordan du tilføjer en klient.
Her illustreres det, hvordan du tilføjer en klient. Du kan tilføje så mange klienter, du lyster.

Bemærk, at det også er muligt at tilføje flere klienter på én gang. Det er særligt praktisk, når du først starter med at bruge Nordium og har flere klienter, der skal oprettes i systemet.

Når du har tilføjet en klient til systemet, sender Nordium automatisk en mail til klienten, hvorfra vedkommende kan logge ind på sin klientprofil. Her kan klienten nu få overblik over sine bookinger og tilgå din profil.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik