Undgå glemte aftaler med automatiske SMS’er. Ganske gratis.

Når du opretter dig hos Nordium, medfølger Nordiums SMS-service helt gratis. Vores system sender en SMS-påmindelse 24 timer før en aftale, så du undgår at dine klienter glemmer jeres aftaler, eller at der opstår misforståelser i forhold til aftalernes tidspunkter. Udover at det er en hjælp for dig i hverdagen, så er det også en god service at kunne tilbyde dine klienter.


Ubegrænset antal gratis SMS-påmindelser

Med en konto hos Nordium hører der automatisk SMS-påmindelser med i dit abonnement. Det vil sige, at når dine klienter booker tid hos dig, får de automatisk en SMS-påmindelse dagen inden jeres aftale. Så undgår du glemte aftaler.

Nordiums automatiske SMS-påmindelser sendes til din klient 24 timer forinden aftalen.

De fleste klienter og behandlere sætter pris på, at der bliver sendt påmindelser inden aftaler. Påmindelser mindsker nemlig risikoen for, at klienterne kommer til at glemme aftaler, og at behandlerne sætter tid af til klienter, der ender som spildtid. Er du nødsaget til at aflyse en klientaftale, får klienten automatisk tilsendt en SMS om dit afbud, når du aflyser aftalen inde i systemet. Du har mulighed for selv at formulere en besked i forbindelse med en aflysning, så SMS’en bliver mere personlig. Det er nemt og gratis.

Nordium følger selvfølgelig alle sikkerhedsregler i forbindelse med behandling af klienters oplysninger.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik