Se hvad et bookingsystem koster

Læs med nedenstående hvad et bookingsystem typisk koster. Man pas på, da der vrimler med mer-udgifter og udgifter mellem linjerne. Bare ikke hos Nordium (-:


Ærlig og gennemskuelig

Der findes mange bookingsystemer derude – nogle koster meget og nogle koster lidt. Typisk får man hvad man betaler for. Prisen afhængig ofte af antal af bookinger, sms-påmindelser og andre funktioner. Men lad dig ikke blive snydt når flere bookingsystemer skriver de er gratis, men pludselig er der uforudsete overraskelser. 

Et godt råd er at undersøge dine behov derfra vælge et bookingsystem, der passer til dig. Eksempelvis er Nordium udviklet til behandlere og terapeuter, og vil derfor nok ikke være det bedste til hundetrænere og kosmetologer. Det er afgørende at dit valgte bookingsystem har præcist de funktioner du har behov, og at du føler dig tryg ved systemet og deres support. Det skal se godt ud og være enkelt og nemt at anvende. 

Hos Nordium leverer vi et pris-transparent bookingsystem uden uforudsete dårlige overraskelser. Det betyder Nordiums pris er den samme uanset hvor mange bookinger, sms’er, funktioner, klienter, eller antallet af gange du ringer til os –  vil prisen altid være den samme. Det giver tryghed. 

Hvis du er på jagt efter et bookingsystem kan du altid skrive eller ringe til os for at høre mere om vores løsning. Vi hjælper dig gerne med om vi, eller nogle andre, ville være den bedste løsning udfra dine behov. 

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik