Privatlivspolitik

Brug af Nordiums hjemmeside og platform forudsættes det, at du afgiver personlige oplysninger. Disse oplysninger behandler vi, hvorfor vi har udarbejdet og vedtaget denne privatlivspolitik, der informere dig, hvordan vi behandler disse data.


Automatisk Indhentede data

Nordium er dataansvarlig, og sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi anvender data om dig for at gøre vores service bedre og for at kunne sikre kvalitet i vores produkter og services, samt i vores kontakt med dig.

Nordium.dk er baseret på forskellige teknologier med det formål, at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Vi benytter teknologier, som automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os.
Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Opsamlingen af data fungerer via tredjepart på vegne af os.
Eksempler på data, som opsamles og eventuelt analyseres:

  • Dato og tidspunkt for besøget
  • Hvilke sider der besøges i løsningen
  • IP-adressen
  • Anvendte browser og computer (type, version, operativsystem, mm.)

Nordium gør brug af Google Analytics som webanalyseløsning i vores digitale løsninger. Her sendes webanalyse data fra vores digitale løsninger til analyse i den service Google udbyder. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retslige krav. Læs mere om Googles fortrolighedspolitik her: https://www.google.com/intl/da/policies/

Indhentede data ved oprettelse

I forbindelse med dit køb, tilmelding til nyhedsbrev og brug af Nordium har du indtastet en række personoplysninger, herunder

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Betalingsoplysninger til sikker for betaling

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb/aftale, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del.

Behandling af personoplysninger

Formålet med indsamling af data er, at sikre brugervenlighed, sikkerhed, optimering af vores hjemmeside, oprettelse af konto samt adgang til vores online services. Har du indsendt en jobansøgning, behandler vi denne med henblik på, at vurdere muligheden for en eventuel ansættelse.

Opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Konkret kan det oplyses følgende om opbevaringsperioder: For så vidt angår oplysninger om vores kunder (men ikke vores kunders kunder) beholder vi som udgangspunkt dine kontaktoplysninger og data, indtil 3 år efter kundeforholdets ophør. Oplysninger om vores kunders kunder tager vores kunder med sig, hvis de på et tidspunkt flytter til anden udbyder eller andet system. Såfremt du sender os en job-ansøgning, vil vi som udgangspunkt slette den senest 6 måneder efter modtagelsen, med mindre vi vælger at gå videre med en ansættelsesproces og/eller indhenter dit samtykke til at gemme ansøgningen.

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver udelukkende kunders oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik. Vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller en anden myndighed, eller for at beskytte varemærker, rettigheder eller ejendom. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Cookies
Nordium anvender cookies, som gør det muligt at indsamle relevante oplysninger om sidens brugere til forbedring af siden og dennes indhold. Dette gør sig ligeledes gældende i forhold til tredjepartscookies. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Vi benytter os udelukkende af cookies for at genkende dig (din mobil computer osv) med henblik på at genkende den, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Ved indsamling af oplysninger om antallet af brugere samt trafikken på siden, åbner det muligheder for at få hjemmesiden til at fungere, lette brugen af den og ikke mindst målrette markedsføring til sidens brugere. Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes uden dit samtykke. Du kan altid afvise, slå cookies fra og slette cookies.

Aktivt samtykke
Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud” eller på anden vis givet samtykke til, at vi må anvende dine oplysninger, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på [email protected]

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi har indgået databehandleraftaler med alle dabehandlere/underleverandører, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Nordium I/S

CVR-nr. 41696761

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg

Tlf.: 93 89 41 69

E-mail: [email protected]

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter din bestilling, da vi har pligt til at opbevare regnskabsoplysninger i 5 år, jf. bogføringsloven.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Nordium I/S behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: [email protected]

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik