Persondatapolitik ved brug af Nordium

Nedenstående guide giver overblik over, hvilke forhold du som bruger skal tage stilling til, og hvilke krav du skal efterleve.


Databehandler og dataansvarlig

Nordium I/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget af dig eller din behandler. Vores kontaktoplysninger finder du nedenstående:

Nordium I/S

CVR-nr. 41696761

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg

Tlf.: 93 89 41 69

E-mail: [email protected]

For dybere indsigt i forhold vedr. databehandlere og dataansvarlige kan man læse mere på Datatilsynets hjemmeside.

Hvad skal jeg gøre?

Ved oprettelsen af din Nordium-profil accepterer du vores betingelser vedr. persondatapolitikken samt vores vilkår og betingelser. Du behøver derfor ikke at foretage dig noget.

Hvilket data gemmer vi?

Nordium I/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget af dig eller din behandler. Vores kontaktoplysninger finder du nedenstående:

1. Vi indsamler oplysninger for at kunne fopretage en booking ved en af vores tilknyttede behandlere.

2. De typer af personoplysninger vi behandler omfatter: navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bookinger, samt en krypteret adgangskode.

Dette sker i forhold til hjemmel i databeskyttelsesforordning.

Nordium har hosting i henholdsvis Irland ved Heroku samt Nord Europa ved Microsoft Azure. Dine informationer bliver derved opbevaret sikkert og kommer ikke udenfor EU’s grænser.

Du videregiver dine oplysninger når du booker en tid hos en tilknyttet behandler.

Right to be forgotten

Alle brugere – behandlere og klienter – har med GDPR 2018 ret til at blive ”glemt”. Her kræves det, at dit data slettes i vores system. Vi forbeholder os dog retten til fortsat at gemme personoplysninger om dig til atkunne dokumentere dit samtykke, herunder et eventuelt tilbagekald.

Skulle det blive aktuelt kan du tage kontakt via [email protected]

Privacy by design

Med den nye persondataforordning bliver det et lovkrav, at man skal kryptere persondata. Hos Nordium krypterer vi alle data.

Rettigheder og klager

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Dem kan du læse mere om på http://www.datatilsynet.dk

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Det finder du også på http://www.datatilsynet.dk

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik
Nordium