Opret en aftale i din kalender på få sekunder

I din kalender kan du med få klik oprette både klientaftaler og privataftaler så du nemmere får overblik over dit arbejdsliv og privatliv. Klienter har også mulighed for selv at booke en klientaftale hos dig direkte fra din profil. Når der oprettes en klientaftale i din kalender, får klienten tilsendt en bekræftelsesmail med det samme samt en SMS-påmindelse et døgn før aftalen. Det er enkelt og nemt.


Planlæg næste tid med din klient

Vi har gjort det nemt for dig at oprette klientaftaler i din kalender – både for dig og dine klienter. Dine klienter kan med få klik booke en aftale hos dig direkte på din profil, men du kan også selv oprette en klientaftale. Det kan f.eks. være, at du efter en behandling allerede dér aftaler en ny tid med din klient og derfor ønsker at oprette aftalen i din kalender med det samme. Når du skal oprette en ny klientaftale, vælger du hvilken ydelse, der skal bookes tid til, samt tidspunktet for aftalen. Afslutningsvis tilføjer du den pågældende klient til aftalen. Du har også mulighed for at tilføje en note, hvor du kan tilføje information om klienten eller behandlingen. 

Når aftalen er oprettet, vises den med det samme i din kalender. Klienten får automatisk tilsendt en bekræftelsesmail og kan herefter se aftalen på sin personlige klientprofil. Klienten får også tilsendt en SMS-påmindelse dagen inden jeres aftale.  

Her er et eksempel på kalenderoversigten.
Eksempel på klient- og privataftaler i kalenderen.

Én kalender til det hele

Med Nordiums kalendersystem slipper du for at holde styr på flere forskellige kalendere, da du både kan tilføje klientaftaler og private aftaler. Du får altså både et overblik over dine arbejdsrelaterede aftaler samt vigtige begivenheder i det private som eksempelvis svigermors fødselsdag eller frokostaftalen med kollegaen. Her er det hele samlet ét sted. 

Med funktionen “Privat aftale” får du mulighed for at anvende din kalender til endnu mere – til “alt det andet”. Du opretter en privat aftale i din kalender på få sekunder ved at indtaste en titel på aftalen samt vælge tidspunktet for den. Når du opretter en privat aftale, fjernes eventuelle ledige tider i aftalens tidsrum. Det vil sige, at det ikke vil være muligt for klienter at booke tid hos dig i det angivne tidsrum, hvilket sikrer, at du ikke bliver dobbeltbooket. 

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik