Prøv et anbefalet bookingsystem gratis

Nordiums funktioner er udviklet for at sikre minimal spildtid gennem et simpelt og effektivt bookingflow. Læs mere om alle funktionerne og hvorfor andre behandlere og terapeuter er glade for at bruge Nordium i deres hverdag.


Læs om Nordiums funktioner

Booking- og kalender-systemer kan være alt andet end gratis – og en jungle at skulle finde det helt rigtige. Den bedste måde, at finde ud af om et booking og kalender system passer til dig og din hverdag, er ved, at prøve det gratis i en periode. 

Du kan prøve Nordiums booking-, kalender-, administrationssystem og alle vores andre funktioner helt gratis. Det er helt uden binding og pludselige overraskelser. Vores booking og kalender moduler er udelukkende bygget til behandlere og terapeuter, som gerne ville have ordentlig booking og kalender så ikke manuelle fejl og unødig energi dukker op, når det hele er noget Nordium kan klare.  

Du kan læse mere om Nordiums kalender, samt vores bloksystem, der håndterer og opsætter bookinger. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i fællesskabet.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik