Bookingsystem med en kalender, der arbejder for….

…Dig! Ikke imod dig. Få mere tid til dine klienter med Nordiums booking- og kalendersystemet udviklet til behandlere og terapeuter.


Få ro og tryghed i maven over alt det sure, så du er nærværende for de vigtige

Et ordentlig booking- og kalendersystem er grundelementer for et bookingsystem. Hos Nordium foregår det hele automatisk: når der bliver foretaget en booking fremgår booking helt automatisk i kalenderen med det samme, så du altid har overblikket over hvornår og med hvem bookingen omhandler. Hos os, får du fuld kontrol over booking processen og SMS-påmindelserne, så du i højere grad kan være til stede for dine klienter.

Hos Nordium får du et rigtig godt booking-, kalender-, administrationssystem. Derudover har vi en række andre funktioner, som hjælper behandlere og terapeuter med at opnå mere tid i deres hverdag. Du kan læse mere under “funktioner” i toppen af siden.

Kender du til det med knapper man ikke ved hvad betyder?

Det gør vi! Med Nordium er den tid forbi. Vores bookingsystem og kalender er nemlig bygget sammen med behandlere og terapeuter, hvorfor at alle knapper, funktioner og elementerne udelukkende er lavet til dem. Det sikrer, at du ikke skal forholde dig til alt muligt du ikke skal bruge, samtidig med, at det er nemt for dig at komme godt i gang.

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen (-:

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik