Opnå online synlighed med din behandlerprofil

Nordium er meget mere end Danmarks klogeste booking- og administrationsystem. Gennem din personlige behandlerprofil hjælper Nordium dig også med, at få online synlighed og tiltrække de klienter du kan hjælpe bedst.


Gratis online markedsføring

En af fordelene med Nordium er, at du også får online opmærksomhed helt gratis. Du har derfor muligheden for at eksponere din behandlerprofil, dine ydelser og ledige tider for relevante klienter. Det foregår på to måder

  • Vi booster din behandlerprofil på Google så relevante klienter kan finde dig, når de søger efter behandling.
  • Vi indgår løbende samarbejde med opslagsværker, hvor du automatisk og ekslusivt kan få din behandlerprofil og dine ledige tider vist frem for kunder, der søger din ekspertise.

Du kan selvfølgelig selv bestemme, hvilke platforme du ønsker at få synlighed igennem – og det er nemt og gratis at vælge til og fra. Vi arbejder løbende på, at præsentere nye samarbejdsaftaler, så vi kan booste din profil endnu mere online.

SEO-optimering på Google

Når du opretter en profil på Nordium, SEO-optimerer vi helt automatisk din profil. Det betyder, at når andre søger på Google efter dit navn, profession og lokation vil du blive vist frem. Desto længere tid din profil har været aktiv på Nordium, og desto mere færdiggjort din profil fremstår med teksts og billeder, desto bedre forudsætninger er der for, at du placerer dig godt på Google med din behandlerprofil.

Husk at indsætte dit unikke behandlerprofil-link på din hjemmeside og dine SoMe-kanaler, såsom Facebook og Instagram, så dine klienter bliver ført hen til din behandlerprofil. En behandlerprofil med mange besøgende kan være med til at din placering bliver bedre.

Konkret kan vi oplyse af 100% af vores behandlerprofiler indgår på 1 side når der Googles ud fra behandlerens navn alene. Derudover har også andre flotte placeringer på andre relevante søgeord, men det tager typisk et par måneder.

Vi SEO optimerer din behandlerside helt automatisk så du skal ikke foretage dig noget. Og i øvrigt er det helt gratis.

Samarbejdsaftaler med opslagsværker (kommer snart)

Nordium har indgår løbende samarbejdsaftaler med relevante partnere og opslagsværker.
Med de kommende aftaler betyder det for dig, at du har muligheden for, at få vist din Nordium behandlerprofil og dine ledige tider direkte på andres opslagsværk. Du har selvfølgelig 100% kontrol og bestemmelse om du ønsker at dine funktion og i givet fald hvorhenne.
Det er en helt unik og en oplagt mulighed for, at få promoveret dine ledige tider og attraktive behandlerprofil for en ny og større kundegruppe.

Det bliver helt gratis at få vist dine ledige tider og profil. Funktionen er lige på trapperne med at blive færdigudviklet, og vi glæder os til at dele denne spændende funktion med vores behandlere.

Det skal nemlig være nemt for klienter at finde frem til Nordiums dygtige behandlere

Vi arbejder hver dag på, at tilbyde endnu flere relevante kanaler og samarbejdspartnere, samtidig med, at forbedre de eksisterende, så din behandlerprofil bliver vist for relevante nye kunder.

Kender du til nogle relevante samarbejdspartnere, Nordium burde samarbejde med, hører vi meget gerne fra dig!

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik