Kommer snart:
Gratis online betaling med NordiumPay

Nordiums betalingssystem, NordiumPay, giver dig en nem alt-i-en-sløsning til at tage imod betalinger online. NordiumPay er det billigste at anvende på markedet – og det er helt gratis og uden binding at sætte op.


Nemt at modtage betalinger

Du slipper for det tidskrævende arbejde med fakturering og opkrævninger, da det hele sker automatisk. Når dine klienter betaler for ydelsen, når de booker hos dig, får de efterfølgende automatisk en kvittering på mail, og pengene bliver sendt direkte til din bankkonto.

Med Nordiums online betalingssystem kan du på få minutter tage imod betalinger med dankort, kreditkort, MobilePay, Apple Pay mm..
Betalingssystemet samler alle fakturaer og betalingsdokumenter let, så du har overblikket over din forretning, og i højere grad kan bruge tiden på klienterne. Når en klient har betalt for booking via din behandlerprofil sendes en kvittering direkte til klienten – og pengene kommer automatisk ind på din konto. Her undgår du besværligt papirarbejde, som flytter fokus fra dit virke som behandler. Og så er det nemt at bogføre!

Nordiums online betalingssystem har vi givet navnet NordiumPay. Vi har udviklet NordiumPay fordi at det skal være nemt og overskueligt for dig og dine klienter, der ønsker at booke online.

Tilpas systemet selv, så det passer til dig

Når du anvender NordiumPay kan du helt selv bestemme, om dine klienter skal betale med det samme når de booker eller om klienter selv kan bestemme om de vil betale med det samme eller vente til efter behandlingen. Du kan også lade klienterne booke uden at kræve betaling og så efterfølgende sende en faktura med et link til betaling. Uanset hvad, der passer dig bedst, kan du tilrettelæg dine online betalinger smart og simpelt uden besværlige og dyre indløsningsaftaler.

Brug NordiumPay til det hele

Med NordiumPay kan du også sende en faktura til dine klienter. Det er smart hvis dine kunder har købt en af dine ydelser, produkter eller noget tredje. Det kunne eksempelvis være en massageolie, et kosttilskud eller et retreat-ophold.
Her indtaster du en titel, dato, beløb og en afsender på fakturaen, hvorefter der automatisk bliver genereret et link til betaling. Når dine klienter modtager mailen med fakturaen kan de betale ud fra linket i fakturaen. Når klienten har betalt modtager du pengene direkte på din bankkonto.

NordiumPay er det billigste på markedet

Nordium samarbejder med danske ClearHaus og QuickPay som betalingsløsning. Det har været afgørende fra Nordiums side, at indgå et samarbejde med en veletablerede og stærk partnere, således at vi kan garantere den bedste pris og sikkerhed for vores kunder. Og så er vi naturligvis glade for, at vi opererer og samarbejder med danske virksomheder.

Simpel og gennemsigtige priser, så du kan fokusere på din forretning

Det er helt gratis og uden binding at få og bruge NordiumPay. Du betaler altid 1,8% + 1,8 kr. (eks. moms) pr. transaktion. Der er ingen ekstra udgifter eller skjulte gebyrer – alt er inkluderet i prisen.
Vi er stolte af at kunne præsentere NordiumPay som det billigste på markedet. Vi mener, at der er en retfærdighed i , at du i højere grad beholder de penge du selv har tjent for dit arbejde.

Så nemt er det at sætte NordiumPay op (kommer snart)

Det tager mindre end tre minutter at sætte NordiumPay op – og vi tager dig i hånden hele vejen. Vi kommer til at udarbejdet nogle guides så du nemt kan få alle fordelene med NordiumPay. Det skal nemlig være nemt og ligetil at komme godt i gang.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik