Gratis profil til dine klienter

Når dine klienter første gang booker tid hos dig gennem Nordium, får de automatisk oprettet en klientprofil, hvor deres oplysninger bliver gemt. Dermed slipper de for at skulle tilføje deres oplysninger på ny, hver gang de foretager en booking. Dine klienter kan fra deres klientprofiler nemt klikke sig ind på din profil og booke tid, og de kan også se tidligere og kommende aftaler. Vi gemmer nemlig klienternes bookinger, så de altid kan danne sig et overblik over deres aftaler.


Giv dine klienter en god bookingoplevelse

Det er afgørende, at dine klienter får en god oplevelse, når de booker tid hos dig. Det sker for ofte, at klienter skal trækkes med forældede bookingsystemer, hvor de skal opgive deres oplysninger på ny, hver gang de skal booke tid – det er både tidskrævende og besværligt. Med Nordium er den tid ovre.

Billeder af klientprofilen
Her ses et eksempel på en klients profil, hvor vedkommende har et overblik over sine aftaler i uge 51.

Når dine klienter oprettes hos Nordium gemmes deres oplysninger i vores system, så de slipper for at opgive dem gentagne gange. Derudover gemmer vi klienternes tidligere og kommende bookinger hos dig, hvor de også kan læse hvilke ydelser, de har booket tid til. Når klienter booker en tid hos dig, har de mulighed for at skrive en note til aftalen, som både du og de kan se inde i systemet. Her kan klienten notere hvad som helst, der kan være relevant for jeres aftale.

Har dine klienter spørgsmål i forhold til systemet, kan de kontakte vores support alle ugens dage. Det er vigtigt for os, at både du og dine klienter får en god oplevelse med Nordium.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik