Få det fulde overblik med kalendersystemet

Med Nordiums kalendersystem får du overblik over dine klientaftaler, private aftaler og ledige tider. Kalenderen ajourføres automatisk med de online bookinger, der bliver foretaget via din profil, så du slipper for selv at skulle opdatere din kalender, hver gang en ny tid bookes. Med ét klik på en aftale i kalenderen tilgår du aftalens detaljer og eventuelle noter, så du let kan forberede dig til din næste klientaftale.


Privat- og klientaftaler

Når du tilføjer private aftaler til din kalender, sørger kalendersystemet automatisk for, at det ikke er muligt for klienter at booke en tid hos dig i det angivne tidsrum. Det gør det nemmere for dig at skabe balance mellem dit arbejdsliv og privatliv.

Gør det enkelt og overskueligt at administrere din tid

Kalendersystemet er udviklet med fokus på brugervenlighed og på, at gøre det nemt og overskueligt for dig at navigere rundt i dine aftaler. Du kan oprette aftaler for dine klienter direkte i kalenderen, eller dine klienter kan selv booke aftaler i din kalender, men kun i tidsrum, du har gjort tilgængelig for booking. Dermed får du fuld kontrol over din tid.

Er dit skema typisk det samme, uge for uge, kan du med kalendersystemet oprette et smart ugeskema. Ugeskemaet fungerer som en skabelon du kan kopiere uge for uge. Skulle der opstå ændringer en enkelt uge, kan du med få klik ændre i den aktuelle uges opsætning – ligesåvel kan du ændre i dit ugeskema hvis du foretager ændringer i din tilgængelighed.

Som en del af kalendersystemet har du mulighed for at oprette en skabelon af dit ugeskema, så du slipper for hver eneste uge at skulle indsætte de samme aftaler en ad gangen i din kalender. Læs mere om ugeskemaer her.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik