Gratis SMS integreret med bookingsystem

Slip for stressen og tiden ved, at sende manuelle SMS-påmindelser og bookingbekræftigelser. Med Nordium er det hele automatiseret og gratis. Det giver ro i maven for dig og dine klienter (-:


Send SMS helt gratis

Nordiums bookingsystem med SMS er smart og tidsbesparende, da du slipper for at holde styr på klienternes telefonnumre og manuelt skrive SMS hver gang du har en booking. Og det bedste er, at det er gratis. 

Hos Nordium udsender systemet automatisk en booking bekræftelse på mail når du eller klienten selv laver en booking. Og 24 timer inden bookingen finder sted udsender vi automatisk en SMS-reminder til klienten om jeres aftale. Det er meget nemt og simpelt når bookingerne hænger sammen med SMS’erne. Nordiums kunder beretter, at SMS er en vigtigt funktion, da klienten dermed husker jeres aftale. 

En stor efterspørgelse vi har fået fra andre behandlere og terapeuter har været, at man selv kan indskrive en SMS ved aflysning af en tid. Derfor kan du selv indskrive en private besked via Nordiums bookingsystem, der så bliver sendt via SMS til den pågældende klient. 

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik