Gratis bookingsystem der kan det meste

Leder du efter et bookingsystem, der giver dig et fuldt overblik og ro i maven til at koncentrere om dine klienter? Så prøv Nordium gratis nu.


Undersøg dine behov

Et gratis bookingsystem kan være god måde at starte ud med, for at være helt sikker på, at du har brug for et sådan system. I og med det er gratis forpligter du dig ikke til at betale og binde dig i en længere til et bookingsystem som du måske ikke er glad for. Men pas på da en del bookingsystemer angiver sig for at være gratis, men i virkeligheden ikke er det, da der med små bogstaver er bindingsperioder og ekstra udgifter. Ubehagelige overraskelser. 

Hos Nordium har vi valgt at tilbyde vores bookingsystem 100% gratis i 14 dage. Du får adgang til alle vores funktioner, fri support mm.. Der er ingen overraskelser, ingen binding eller skjulte udgifter. Vi mener at det er den bedste mulighed for, at du stille og roligt kan lære os at kende, og se om vi er et bookingsystem for dig. Ganske gratis.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik