Få mest ud af din tid med bloksystemet

Vi er stolte over at kunne tilbyde et innovativt online bookingsystem, der sikrer mindre spildtid mellem aftaler, og hvor du opnår mere kontrol over dine bookinger.  


Enkelt og effektivt

Fra din Nordium kalender kan du nemt og hurtigt få overblik over og administrere, hvornår du har ledige tider og dermed kan bookes online af dine klienter. De tidsrum hvor du angiver, at du er ledig, vises i din kalender som blokke, og dem kan du lægge præcis, som det passer dig. Dine klienter kan døgnet rundt tilgå din profil og hurtigt danne sig et overblik over dine ledige tider samt foretage bookinger. 

I denne video forklarer Gry på to minutter forskellen på tids- og powerblokken:

Eksempel på opsætning af ugeskema med tids- og powerblokke

Mens andre bookingværktøjer kun tilbyder én type booking, mener vi hos Nordium, at man ikke bør begrænses til kun at bruge én type, da vi ved, at behandlere har forskellige behov. Som det eneste bookingværktøj på markedet tilbyder vi derfor to bookingtyper, som du kan anvende og kombinere, som det passer dig. De to bookingtyper kalder vi for “Tidsblokke” og “Powerblokke”. Med kombinationen af disse to bookingtyper, der udgør vores innovative bloksystem, bliver det nemmere for dig at strukturere, hvordan dine online bookinger kommer til at ligge i din kalender. Det er særligt en kombination af de to bloktyper, der giver høj værdi. Behandlere, der benytter bloksystemet, fortæller, at de slipper for helt op til seks timers spildtid om ugen med bloksystemet.  

Tidsblokke – kontrol over dit udbud af ydelser

En tidsblok giver dig mulighed for at strukturere dine arbejdsdage præcis, som du ønsker. Når du tilføjer en Tidsblok i din kalender med en varighed på en time, så vil dine klienter i dette tidsrum kun kunne booke de ydelser, som varer præcis en time. Det giver dig mere kontrol over, hvordan du bruger din arbejdstid.
Det kan eksempelvis være, at du foretrækker at starte arbejdsdagen ud med længere klientaftaler og afslutte med kortere klientaftaler eller omvendt. Det kan også være, at der er dage, hvor det passer dig bedst at have længere klientaftaler hele dagen. 

Du bestemmer helt selv Tidsblokkenes varighed, og hvilke dage du ønsker at anvende dem. Det er simpelt at tilføje en Tidsblok til din kalender og du kan nemt redigere den, hvis du ønsker at ændre tidspunkt eller varighed.

Powerblokke – slip for spildtid mellem aftaler

Powerblokken er en innovativ funktion, som sørger for, at du undgår huller i kalenderen, når klienter booker tid hos dig via din online profil. Har du erfaring med at benytte online booking af klientaftaler, har du sikkert oplevet pludselig at stå med en kalender, der er fuld af huller mellem aftaler. Huller i kalenderen betyder ofte, at man er nødt til at bruge tid på at ringe klienter op for at flytte aftaler eller forsøge at klare praktiske gøremål, som man måske ikke engang har tid nok til at følge til dørs. 

Med Nordiums Powerblok er den forældede bookingmetode ovre. For når en klient ønsker at booke tid i en Powerblok, har vedkommende kun mulighed for at booke den tidligst ledige tid inden for Powerblokkens tidsrum. På den måde undgår du at blive booket på skæve tidspunkter, som gør, at din tid ikke bliver fyldt ud, og samtidig sikrer du flest mulige bookinger i løbet af blokkens varighed. Ligesom med Tidsblokkene bestemmer du selv Powerblokkenes varighed, og hvornår du vil anvende dem. 

pic

Sådan virker det 

Når du opretter en Powerblok i din kalender, angiver du et start- og sluttidspunkt, samt hvilken dag eller dage blokken skal gælde for. Herefter er det muligt for en klient at booke en tid fra Powerblokkens starttidspunkt. Den næste klient, som ønsker at booke tid i Powerblokkens tidsrum, kan så booke en tid lige efter den første klient. Sådan fortsætter det, indtil Powerblokken er fyldt op med bookinger fra start til slut. Med den tidsoptimerende Powerblok slipper du altså for tidsspild mellem bookinger, da Powerblokken bliver fyldt op med online bookinger fra start til slut.

Hvis du har brug for ideer til, hvordan du kan bruge Tidsblokke og Powerblokke, kan du finde inspiration hos andre behandlere, som benytter bloksystemet. Læs mere her.

pic
pic

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik