Vilkår og betingelser ved brug af Nordium

Nedenstående guide giver overblik over, hvilke forhold du som bruger skal tage stilling til, og hvilke krav du skal efterleve.


Generelt

Når du opretter dig eller logger ind for første gang, accepterer du de vilkår og betingelser, som stilles. Såfremt du ikke er enig med følgende, bør du straks ophøre med at bruge vores service.

Nordium tilbyder dig

Gennem vores platform og behandlernes profiler, har du mulighed for at booke en tid, samt at den booking bliver gemt under din personlige klientprofil. På den måde opbevarer du dine bookings.

Medlemskab

Medlemskabet opnås når du opretter eller logger ind på din profil på http://www.nordium.dk. Du er ansvarlig for at angive korrekte opslysninger og for at holde disse oplysninger opdateret.

Det er kun tilladt at bruge egen e-mail-addresse. Sørg for at holde dine login-oplysninger fortrolige. Nordium forpligter sig til at holde dine informationer fortrolige – data er sikret hos os og de videregives ikke.

Du kan altid opsige dit medlemskab ved at kontakte os på [email protected] Vi forbeholder os retten til at suspendere et medlem, hvis vedkommende overtrækker eller krænker vilkårene. Vi forbeholder os retten til efter eget skøn t opsige et medlemskab, hvis vi finder det nødvendigt.

Indholdet på Nordium

Nordium.dk inkluderer indhold og links til 3. part, eller disses hjemmesider, såsom prislister, ydelser, billeder mm.

Nordium har ikke verificeret af det indhold, der er leveret fra 3. part, og som offentligøres på deres respektive profiler. Nordium giver ingen garantier i forbindelse med information leveret ad 3. part eller hostet på 3. parts hjemmesider. Vi laver dog visse stikprøver af 3. parts profiler og indholdet af dette.

Nordium garantere ikke for den oplevelse eller kvalitet som leveres af de deltagende behandlere – dette er behandlernes alene ansvar.

Nordium fratages for ethvert ansvar der opstår, som et resultat af din brug af information fra 3. part, eller din brug af et 3. parts hjemmeside.

Brug af Nordium

Når du gøre brug af Nordium (og derved online booker tider), så

1. skal du være 18 år eller ældre, eller alternativt gøre under overvågning af en voksen eller værge.

2. skal du acceptere at tage fuldt ansvar for dine aktiviteter – også i forbindelse med online booking.

3. skal du selv bære ansvaret for hemmeligholdelsen af dine personlige informationer, afgangskode og billeder.

4. accepterer di at vi opkræver dig et servicegebyr (størrelse på gebyret oplyses i forbindelse med din bestilling, sammen med listen over hvad din bestilling indeholder af produkter).

5. accepterer at vi kontakter dig på mail og telefon med relevant information.

Booking bekræftigelse og annullering

Efter en booking gennem Nordiums platform, vil du modtage en mail bekræftigelse på din registrede e-mail. Du bedes gennemgå mailen og se om det stemmer over ens med det du har booket.

Hvis du har foretaget en booking af en af Nordiums tilknyttede behandlere, har du mulighed for at afbestille i et af behandlerens eget defineret tidsrum. Du er ikke berettiget til tilbagebetaling I henhold til fortrydelsesret. Vi anbefaler at du tager kontakt til den aktuelle behandler, såfremt du ønsker at aflyse tiden eller har andre forliggende omkring bookingen.

Rettigheder

Alle rettigheder tilhører Nordium, og medlemmer har udelukkende afgang til at benytte servicen. Nordium kan til enhver tid lukke adgangen til systemet uden varsel.

Herudover afstår du fra, at (i) benytte Nordiums platform på en sådan måde, som kan deaktivere, overbebyrde, beskadige eller svække eller forstyrre andres brug, herunder andre brugeres mulighed for at tilgå appens indhold i realtid, (ii) at gøre brug af nogen søgerobot, ”spider” eller anden automatisk anordning, proces eller metode til at besøge appen uanset besøgets formål, herunder ”web scraping”, ”data mining”, overvågning eller kopiering af nogen del af vores indhold, (iii) at gøre brug af nogen manuel proces til at overvåge eller kopiere nogen del af appens indhold mv. uden forudgående skriftlige samtykke med Nordium I/S, (iv) i øvrigt gøre brug af nogen anordning, software eller fremgangsmåde, som forstyrrer Nordiums normale drift, eller (v) på anden måde forstyrre Nordiums normale drift.

Ansvarsfraskrivelse

Nordium vedligeholdes løbende, og nye funktioner udvikles ligeledes over tid. Derfor tager vi (Nordium) forbehold for fejl og ændringer, der kan forårsage fejl, nedbrud og andre uhensigtsmæssigheder. Nordium kan på ingen måder stilles til ansvar for fejl, ændringer, tabt arbejdsfortjeneste eller omsætning hos behandlere eller andre listede virksomheder.

Kontaktoplysninger

Vores kontaktoplysninger finder du nedenstående:

Nordium I/S

CVR-nr. 41696761

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg

Tlf.: 93 89 41 69

E-mail: [email protected]

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik