Skab en attraktiv online profil

Din profil på Nordium sikrer dig synlighed online. Her har du mulighed for at præsentere dig selv, dine specialiseringer og de ydelser, du tilbyder. Det er også her, dine kunder har mulighed for at se dine ledige tider og booke sig direkte ind i din kalender – enkelt og effektivt.


Vi sikrer din online tilstedeværelse

Det er efterhånden et krav fra klienter, at man som behandler er til stede online. Når du opretter en konto hos Nordium, er du sikret online tilstedeværelse, uden du behøver bruge hverken tid eller penge på oprettelse og vedligeholdelse af en hjemmeside. Det giver plads til, at du kan fokusere fuldt ud på dine klienter og din praksis.

Et billede af behandlerprofilen
Her ser du et eksempel på en behandlerprofil.

På din personlige profil kan du nemt og hurtigt tilføje den information, som dine nuværende og fremtidige klienter har brug for. Her har du mulighed for at præsentere dig selv, dine behandlingsformer samt specialiseringer, og klienter kan med få klik booke deres næste tid hos dig. På få sekunder kan du også sætte dine ydelser i kategorier, som du selv definerer, så det er nemt for dine klienter at få et overblik over de behandlinger, du tilbyder. Har du allerede egen hjemmeside, kan du nemt linke til din profil hos Nordium og endda lave dit eget unikke URL-link til profilen.

Mere af det, du er bedst til

Nordium hjælper dig til at gøre det, du er bedst til. På din profil kan du oplyse dine specialiseringer, så klienter nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvad du har ekspertise i. Du beskriver selv dine specialiseringer på din profil, så de passer præcist på dine kernekompetencer. Ved at beskrive dine specialiseringer på din profil udviser du tryghed og professionalisme. Det er samtidig også lettere for klienter at vurdere, om du er det rette match for dem.

Hjælp til din opsætning

Såfremt du ønsker det, hjælper vi dig gerne med opsætningen af din profil, så den fremstår skarp med den rette tekst og udtryk. Det vigtigste for os er, at du kommer godt i gang med at bruge Nordium, så tøv ikke med at henvende dig til os, hvis du har spørgsmål til din opsætning.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik