Bedste online bookingsystem

Er du på jagt efter det bedste online bookingsystem? Vi tænker det bedste bookingsystem er et system, der indeholder de funktioner som du har allermest brug for. Der giver ro, mere tid og følelsen af at der bare er styr på tingene.  


Hvorfor ikke få det bedste?

Hos Nordium foregår bookingsystem helt online, så dine kunder altid kan booke en tid hos dig 24/7. Nordiums bookingsystem har en god kalender oversigt over dine bookinger, samt automatiske påmindelser til dine kunder, så du er sikker på de husker jeres aftaler. En af årsagerne til at vores kunder synes, at Nordium er det bedste bookingsystem for dem, er på grund af vores bloksystem. Bloksystem giver fuld kontrol over dine bookinger og sikrer, at du undgår spildtid mellem bookinger. Det sikrer at du får mere tid til familien, dig selv eller en ekstra klient.

Godt, bedre… bedst

Det bedste bookingsystem tænker vi, at et bookingsystem, der er lavet til dig. Det indeholder præcis du funktioner og integration, der er vigtige for dig, og ikke alt mulig andet du skal forholde dig til. Hvis der er for meget at forholde sig til, bliver det uoverskueligt at bruge. Derfor er det meget nemt med Nordium: Nordiums bookingsystem er udelukkende til behandlere og terapeuter og ikke alle mulige andre. Ønsker du et system til hundetrænere vil vi ikke være de rigtige for dig.

Ønsker du, at finde ud af om Nordium er det bedste bookingsystem for dig kan du prøve system 100% gratis.  

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik