Nordium vs Planway

Overvejer du at skifte, eller er du i gang med at overveje dit første bookingsystem? I dette indlæg hjælper vi dig til et overblik over forskellene mellem Planway og Nordium.


Er det ikke lidt hip som hap?

Flere af systemernes funktionaliteter minder om hinanden, men der findes også markante forskelle, der kan være relevante for dig.

Hvilket system du bør vælge kommer helt an på dine behov. Man kan nemt blive blæst bagover af en lang liste af spændende funktioner, særligt hvis det er første gang du skal vælge system. Overvej derfor nøje hvad der egentlig er vigtigt for dig og brug så nedenstående tabel til at få et overblik over mulighederne hos de to systemer.

Kort og godt om Planway og Nordium
Planway har eksisteret i en lille håndfuld år, og har fået en god medfart – for bla. frisører, behandlere, kosmetologer og terapeuter, der har brug for online booking til billige penge. På den måde hjælper Planway og Nordium begge den selvstændige behandler, som ønsker digitale værktøjer, herunder online booking.

Nordium er udelukkende udviklet til terapeuter og behandlere og henvender sig til særligt de solo-selvstændige eller den lille klinik. Nordium har i høj grad fokuseret på, at det skal være hurtigt og nemt at blive superbruger af systemet, fremfor at tilbyde uendelige funktionaliteter og integrationer. Din kalender på Nordium er f.eks. udviklet med særligt fokus på, at du med ganske få klik kan være i totalt kontrol over hvordan dine ledige tider lægger sig.

For dig som terapeut eller behandler betyder det også, at når der bliver lavet nye tiltag på Nordium, er det altid på baggrund af de behov og ønsker, vi modtager fra dig og dine kolleger – det sikrer et system med fokus og en god brugeroplevelse.

Få overblikket med sammenligningstabellen

Med nedenstående tabel får du dig et hurtigt overblik over de væsentligeste forskelle der er mellem Planway og Nordium. Vi har taget udgangspunkt i Planways ‘premium abonnement’ da den vil være aktuel for langt de fleste.

Tabellen er senest opdateret: juni 2022

Hvad skal jeg vælge?

Det kan føles uoverskueligt at vælge blandt de forskellige systemer. Vi håber at dette indlæg og sammenligningstabellen kan være med til at hjælpe din proces. Sidder du inde med et spørgsmål eller har du et ønske om at drøfte dine muligheder skal du være velkommen til at skrive til os i chatten og vi kan eventuelt ringe dig til en uforpligtende snak om dine behov.

Ellers anbefaler vi at du prøver de to systemer af. Det er heldigvis gratis er prøve ved begge systemer, så du har muligheden for at få systemerne og deres forskellige designs i hænderne.

Vi hjælper dig med at flytte til Nordium – ganske gratis

Hvis du allerede har oprettet dokumenter, klienter, journaler mm. i et eksisterende system, så hjælper vi dig med en tryg flytning til Nordium. Og vi flytter endda dine ting og sager helt gratis, så de er opbevaret helt sikkert hos os.

Det kan du læse mere om her.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik