Nordium vs EasyMe

Velkommen til en sammenligning af systemerne Nordium og EasyMe. Begge systemer indeholde mange af de samme funktionaliteter, men har bestemt også sine forskelle. Dem kan du få overblik over her.


Forskelle, fordele og ulemper

Er du i den situation, at du står og skal vælge et bookingsystem for første gang – eller overvejer du at skifte fra dit nuværende? Så kan udvalget af de forskellige systemer og alle deres forskellige funktionaliteter godt føles overvældende. Det – og meget mere – får du svar på i dette indlæg. Vi lægger ud med en sammenligningstabel af Nordium og EasyMe, så du får overblikket over de umiddelbare forskelle ved de to systemer.

Sammenligningstabel

Tabellen er senest opdateret: juni 2022

Begge systemer er nemme og har de basale funktionaliteter man forventer af et bookingsystem

Hvis det er første gang at du skal benytte et bookingsystem kan det være lidt svært at gennemskue, hvordan man kommer godt i gang. Det har Nordium og EasyMe løst på rigtige fine måder, så du sikkert kan komme godt i gang. EasyMe har altid mailen åben, og er gode til at svare, og der findes fine videoer, som guider dig godt videre. Nordium har også fine videoer og guides, men tilbyder derudover både support via mail og telefon – og så er chatten altid åben til det hurtige spørgsmål. Nordium har sågar udviklet såkaldte ‘journeys’, som guider dig step-til-step med konkrete opgaver; f.eks. at oprette en ledig tid.

Hvad skal jeg vælge?

Fordi både Nordium og EasyMe har henholdsvis 30 og 14 dages prøveperiode er det oplagt at teste begge systemer af før du vælger. Det kan være ret vigtig at få sig en føling med, hvilket system, support og design, der passer bedst til ens præferencer.

Få klarlagt dine behov, da begge systemer kan så meget mere end bare at være et bookingsystem. Og i sidste ende handler det om at få sig et system, der passer til ens behov, og at man samtidig ikke betaler for en masse funktioner man ikke benytter.
EasyMe har rigtig mange funktionaliteter, og særligt online kurser (+399 DKK) fungerer rigtig godt, hvis du ønsker at sælge din viden online. Nordium slår sig på at være de nye i markedet med et frisk design, verdensklasse support og brugervenlighed. Til forskel fra EasyMe tilbyder Nordium en online behandlerprofil hvorfra nuværende og nye kunder kan finde dig, se dine ledige tider og foretage en booking online.

Kan jeg godt flytte system til Nordium?

Hvis du overvejer at skifte system til Nordium er det ret simpelt og nemt. Vi flytter nemlig for dig og gør det hurtigt og helt gratis. Det tager mindre end én dag, når vi har dine ‘flyttekasser’, at opsætte din nye profil samt opbevare dine dokumenter sikkert. Læs mere her.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik