Nemt og simpelt bookingsystem til terapeuter

Nordiums bookingsystemet er udviklet til terapeuter og behandlere, der ønsker en nemmere arbejdsgang og mere tid til deres klienter.


Udviklet til terapeuter

Nordiums bookingsystem til en terapeut eller terapeuter er nemt og effektivt at bruge. Med bookingsystemet kan tilbyde dine klienter online booking, en klient profil så de kan se deres aftaler med dig, samt sms påmindelser. Dine klienter kan også booke en tid online når det passer dem, til behandling eller terapi. Det kan de gøre nemt og sikkert via din hjemmeside eller din egen Nordium behandler profil 24 timer i døgnet.

Nordiums Bookingsystem er velegnet til terapeuter, så du kan bruge mindre tid på administration og håndtering af klienter, der ringer for at booke en tid. Men vores system kan også langt mere end det. Tjek vores funktioner her

Nordium bookingsystem er sat i verden for at du som terapeut skal bruge tid og fokus på det du er bedst, nemlig dine klienter, og lade systemet gøre resten. 

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik
Nordium