Nordium vs TerapeutBooking

Med dette indlæg har vi forsøgt at give et overblik over de store forskelle mellem Nordium og TerapeutBooking. Begge systemer indeholder visse forskelle i ambitioner og funktioner som du kan læse mere om nedenstående.


Findes der forskelle?

Ja, er det korteste svar. TerapeutBooking har eksisteret i mange år, med mange brugere og rigtig mange integrationer og funktioner – alt fra integrationer til sygeforsikring Danmark til at du automatisk kan lykønske dine kunder med “personlige” hilsner på deres fødselsdage. TerapeutBooking henvender sig i høj grad til samme målgruppe af behandlere som Nordium, men deres system er også til store klinikker med mange ansatte. Systemet er bygget til terapeuter og behandlere, men anvendes i dag til andre grupper som mødebooking og hundetrænere.

Nordium er udelukkende bygget til terapeuter og behandlere. Systemet har i højere grad fokuseret på enkelthed, brugervenlighed og personlig support, fremfor uendelige funktionaliteter og integrationer. Derfor henvender Nordium sig mere til selvstændige behandlere eller terapeut og mindre klinikker.

Sammenligningstabel

De grundlæggende værktøjer, der skal være i et funktionelt bookingsystem, tilbyder begge. Der er dog markante forskelle i funktionalitet og pris, der kan være afgørende for netop din virksomhed. Med nedenstående sammenligningstabel kan du se, hvilke overordnede forskelle der er mellem TerapeutBooking og Nordium

Tabellen er senest opdateret: juni 2022

Overvej dine behov

Med sammenligningstabellen kan du danne dig et overblik over forskellen på de to systemer. Overvej hvad der er vigtigst for dig lige nu i din forretning. Er det, at systemet skal være nemt at bruge? Det skal være nemt for dine klienter at booke dine ledige tider? Er det vigtigt for dig med god support så du altid kan komme i kontakt og få hjælp?

Kort om TerapeutBooking og Nordium
TerapeutBooking er et online bookingsystem til behandlere, terapeuter, klinikker, mm.. De har eksisteret i flere år, og er for nyligt blevet solgt til Norske NordHealth. TerapeutBooking har kunder i mere end 25 lande.

Nordium er et online bookingsystem til selvstændige behandlere og terapeuter. Nordium blev “udgivet” i foråret 2022 og har fokus på brugervenlighed, support og fleksibilitet. Udover booking og administration hjælper også Nordium også behandlere med at opnå online synlighed. Nordium er en dansk udviklet virksomhed med base i det nordjyske. Du kan læse mere om Nordium her.

Hvad skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge et system. Du troede måske at du blot var på udkig efter et online bookingsystem, men faktum er, at systemerne i dag kan så meget mere end det, og det kan være svært at sætte sig ind i, hvad man egentlig har behov for.

Vi håber at indlægget her kan hjælpe lidt med at skabe klarhed.

Vi anbefaler dig at du prøver begge systemer ad ved at oprette en konto begge steder. TerapeutBooking kan du gratis oprette en konto som du kan afprøve med max 2 klienter. Med Nordium får du 30 dages prøveperiode som er 100% gratis og uforpligtende. Ved at prøve systemerne får du indblik i hvilket, der opfylder dine behov og giver mening for dig.

Kan jeg flytte system til Nordium?

Ja. Og det er endda nemt. Vi hjælper dig med alt et praktiske – også selve flytning. Vi gør det 100% gratis og indenfor en dag, når vi har dine ‘flyttekasser’. Skriv til supporten nu for at høre mere eller læs indlægget her.

Ønsker du at læse mere om vores funktioner, og hvordan vi hjælper andre behandlere og terapeuter til en nemmere hverdag, kan se vores funktioner.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik