Kom godt i gang

Vi har udarbejdet en guide på 3 trin, der skal hjælpe dig godt fra start. Det tager i gennemsnit 5 minutter, og du har efterfølgende en følelse af, at det da egentlig var ret nemt.


Er du klar til at afprøve Nordium? Lad os få det op og køre!

Trin 1: Opret konto

Klik på start ‘min gratis prøveperiode’ og opret en konto, ved at indtaste dine oplysninger. Her skal du indtaste dit navn, klinikkens navn, adresse mm. så vi kan lave mere fyldestgørende profil, som sikrer din og dine besøgende en bedre oplevelse.

Herefter skal du verificere din oplysninger, så vi fortsat kan sikre det høje sikkerhedsniveau Nordium besidder.

Viser et billed af hvordan man opretter en konto

Husk, at skulle der være det mindste sidder vi klar via chatten elle telefonen.

Trin 2: Opsæt din profil

Sæt tid af til at udfylde din profil, så den står skarpt. Det er godt givet ud på den lange bane.

På din profil har du mulighed for at tilføje information om din profession, dine specialeområder, samt skrive en ‘om mig’-tekst. Her har du mulighed for at skille dig ud ved at præsentere dig selv, dine arbejdsmetoder mm.. 
Giv din profil lidt mere liv ved også at tilføje et billede af dig selv, samt en række coverbilleder af f.eks. din klinik, behandlinger og behandlingsmetoder. Billeder betyder meget for din profils udtryk.  

Viser en figur med en behandlerprofil

Det er nu tid til at angive dine ydelser. Her giver du ydelsen et navn, en beskrivelse, en varighed og en pris. De ydelser, du opretter, vil automatisk fremgå på din behandlerprofil. Du kan også ‘skjule’ dine ydelser, hvis du ikke ønsker at de skal fremgå på din behandlerprofil. Se din profil ved at klikke på “gå til profil” øverste oppe.

Når du opretter dine ydelser fremgår de på din profil

Trin 3: Åben op for online bookinger

Nu er det endelig tid til åbne op for online bookinger! Det gøres ved hjælp af det smarte bloksystem. Det fungerer lidt ligesom et trafiklys, hvor du angiver, hvornår der er åbent for online bookinger og lukket.

Når du har oprettet en blok, er det muligt for andre, der besøger din behandlerprofil, at se, hvornår du har en ledig tid som kan bookes. Det gør at dine klienter hurtigt og nemt, 24 timer i døgnet, har mulighed for at booke en tid direkte i din kalender.

Viser et trafiklys, der indikerer at man kan åbne og lukke op for online bookinger.


Behandlere har forskellige behov og ønsker til deres planlægning, og derfor findes der flere bud på, hvordan man som behandler kan tilrettelægge sin blok. Se en kort video med vores designer Gry, der fortæller hvordan du opretter en ny ledig tid her.

Her ses et eksempel på en opsætning. De grønne blokke er Powerblokke, og de blå er Tidsblokke. 

Husk at kopiere og dele linket til din profil (eksempelvis på din hjemmeside), så andre kan finde din profil og booke tider. Del også linket på dine SoMe-kanaler. (-:

Sådan! Du er i mål!   

Når først det hele er sat op, er det for langt de fleste bare fuld fart på og lige ud ad landevejen. Også når det gælder alle de andre funktioner, som Nordium har at byde på. 

Vi skal nok holde lidt ekstra øje med dig i løbet af den første tid, så vi ved, du er på rette spor. Du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. 

Psssst. Iøvrigt flytter vi også 100% gratis fra dit nuværende system til Nordium. Det kan du læse mere om her.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik