Kom godt i gang

Vi har udarbejdet en guide på 3 trin, der skal hjælpe dig godt fra start.


Er du klar til at afprøve Nordium? Lad os få det op og køre!

Trin 1: Opret konto

Vi har faktisk også lavet et såkaldt ‘journey’ system, der tager dig fuldstændig i hånden og viser dig step by step, hvordan du eksempelvis opretter en ny ledig tid. Og er der det mindste sidder vores support klar ved mailen, telefonen og chatten.

Trin 1: Opret konto

Sæt tid af til at udfylde din profil, så den står skarpt. Det er godt givet ud på den lange bane.

På din profil har du mulighed for at tilføje information om din profession, dine specialiseringer samt skrive en ‘om mig’-tekst. Her har du mulighed for at skille dig ud ved at præsentere dig selv, dine arbejdsmetoder mm.. 

Giv din profil lidt mere liv ved også at tilføje et billede af dig selv, samt en række coverbilleder af f.eks. din klinik, behandlinger eller stemningsbilleder. Billeder betyder meget for din profils udtryk.  

Hos Nordium har vi heldigvis masser af erfaring med at hjælpe behandlere og terapeuter med deres profil, og vi deler glædeligt ud af vores tips. 

Er du stadig i tvivl om, hvordan du bedst opsætter din profil, så tøv ikke med at henvende dig til os. Vi har nemlig masser af erfaring med at hjælpe behandlere med deres online profiler, og vi deler gladeligt ud af vores viden. Du kan læse mere om opsætning af din profil her.

Husk at kopiere og dele linket til din profil (eksempelvis på din hjemmeside), så andre kan finde din profil og booke tider. Del også linket på dine SoMe-kanaler. (-:

Trin 2: Opret ydelser

Det er nu tid til at angive dine ydelser. Her giver du ydelsen et navn, en beskrivelse, en varighed og en pris. De ydelser, du opretter, vil automatisk fremgå på din profil. 

Når du opretter dine ydelser fremgår de på din profil

Trin 3: Fortæl hvornår du kan bookes

Nu er det endelig tid til åbne op for online bookinger! Det gøres ved hjælp af vores smarte bloksystem

Når du har oprettet en blok, er det muligt for andre, der besøger din Webprofil at se, hvornår du har en ledig tid som kan bookes. Det gør at dine klienter hurtigt og nemt, 24 timer i døgnet, har mulighed for at booke en tid direkte i din kalender.

Bloksystemet består af 2 blokke: Powerblok og Tidsblok. Når du har oprettet en blok, er det muligt for andre, der besøger din profil, at se, hvornår du har en ledig tid, som kan bookes. Det gør, at dine klienter hurtigt og nemt, 24 timer i døgnet, har mulighed for at booke en tid direkte i din kalender. 

Behandlere har forskellige behov og ønsker til deres planlægning, og derfor findes der flere bud på, hvordan man som behandler kan tilrettelægge sin blok.

Vi anbefaler, at man prøver sig frem for at finde den metode, der passer bedst til ens hverdag. Derudover kan du finde inspiration på vores blog, hvor du kan se, hvordan andre benytter sig af systemet. Tjek vores guide til opsætning af blokke. 

Her ses et eksempel på en opsætning. De grønne blokke er Powerblokke, og de blå er Tidsblokke. 

Sådan! Du er i mål!   

Når først det hele er sat op, er det for langt de fleste bare fuld fart på og lige ud ad landevejen. Også når det gælder alle de andre funktioner, som Nordium har at byde på. 

Vi skal nok holde lidt ekstra øje med dig i løbet af den første tid, så vi ved, du er på rette spor. Du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. 

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik
Nordium