Vi flytter dit system til Nordium nemt og hurtigt – 100% gratis

Overvejer du at skifte booking og administrationsystem til Nordium, men magter du ikke helt flytningen? Så er du havnet det helt rigtige sted, vi hjælper dig nemlig med det administrative – helt kvit og frit.


Vi flytter for dig

Benytter du et system i dag, som ikke lever helt op til dine forventninger eller som har vist sig at koste det hvide ude af øjenene?

Vi har taget arbejdstøjet og arbejdshandskerne på, og står klar til at hjælpe med din flytning nemt, hurtigt og helt gratis. Vi glæder os til at modtage dig med åbne arme!

Hvis du allerede har betalt for et andet system, der varer i en længere periode, giver vi dig Nordium helt gratis i samme periode, som du allerede har betalt for. Dog maks 12 måneder.

Hvad skal jeg gøre?

Send en mail til [email protected] eller skriv direkte i chatten.

Hernæst kontakter vi dig for at høre om dit tidligere system, samt hvilke dokumenter og oplysninger du gerne vil have flyttet.

Vi flytter og opsætter inden for en arbejdsdag, når vi har materialet.

Billedet viser en mand der flytter med flyttekasser

Sammenlign andre systemer med Nordium

– træf din beslutning med ro i maven

Vi har gjort det nemt for dig at se alle fordelene ved at skifte til Nordium. Er det brugervenlig kalender- og online bookingopsætning, bedre support på både telefon, chat og mail, højere tryghed for dig og dine klienters sikkerhed eller ønsker du bare at få mest for pengene?
Der kan være mange grunde til at skifte, så tjek vores indlæg ud nedenstående, der sammenligner Nordium med andre systemer, så du kan se, hvad du får ud af at flytte til os.

Se indlæggene, der sammenligner Nordium med de andre systemer:

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik