Online bookingsystem lavet til behandlere

Nordiums bookingsystem benyttes af behandlere og terapeuter, der øsnker mere tid med deres klienter, og mindre tidspild med alt det andre.


Bliv en del af Nordium

Nordiums bookingsystem er udelukkende lavet til behandlere og terapeuter. Vi har gennem brugerundersøgelser og interviews med behandlere af alle brancher, lyttet og forstået hvilke funktioner og elementer et nemt og effektiv online bookingsystem skal indeholde. Mange behandlere nævner online booking, hvor deres klienter nemt kan booke tider når de har lyst, som værende det vigtigste. Dernæst kommer SMS-påmindelser, journalisering og brugervenlighed, der gør det simpelt og lækkert at anvende. 

Der findes mange online bookingsystemer derude, og det kan være en jungle at skulle guide sig igennem. Nordium er lavet til behandlere og terapeuter, og vi har forsøgt at bygge et online univers, der passer til netop jer. Hvis du står og mangler et system, men samtidig er lidt i tvivl om Nordium eller måske et andet system passer bedst til dine behov, skal du være velkommen til at kontakte via telefon og mail. 

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik
Nordium