Oplev Nordiums bloksystem fra en behandlers synspunkt

Nordiums bookingplatform er udviklet og skabt i samarbejde med behandlere, for at skabe en platform, der passer til lige præcis deres behov. I det her indlæg kan du læse om terapeuten Dorthes oplevelse med at bruge Nordiums bloksystem, og hvilken indflydelse bloksystemet har haft på hendes hverdag. 


Meget mere tid

Dorthe har arbejdet som krops- og psykoterapeut i 25 år og er bosiddende i Humlebæk. 

Hun praktiserer i sin egen klinik i Ör&Sund i Humlebæk samt behandler medarbejderne i et forsikringsselskab en dag om ugen.

Dorthe brugte et andet bookingsystem inden Nordium og havde sine forbehold, da hun besluttede sig for at afprøve Nordiums bookingsystem for første gang. 

“I starten var jeg ret skeptisk over for at skulle sætte mig ind i et helt nyt system, men jeg må bare sige, at det var det værd. Jeg har fået meget mere tid, fordi jeg får planlagt min dag bedre, så den passer fuldstændig til mig”.

Når hver dag ikke er ens

Med en omskiftelig hverdag har Dorthe brug for et system, hvor hun let kan ændre i sin kalender. Derfor sætter hun særligt stor pris på, hvor let det er at foretage ændringer i hendes aftaler og ugeskemaer med Nordium.

“I det bookingsystem jeg brugte tidligere, var det sådan, at hvis jeg havde sagt, at mine tirsdage skulle se ud på en bestemt måde, så var det sådan, de så ud, og hvis jeg så ville ændre det, så var det for ALLE tirsdage. Det er så her, at jeg nu bruger Nordiums ugeskemaer, hvor jeg kan gå ind og definere, at jamen sådan ser mine tirsdage normalt ud, men tirsdag i den her uge skal jeg noget mellem 10 og 11, så der rykker jeg lige hele min dag. Det er sindssygt smart”.  

Dorthe kan godt lide at have tid til at forberede sig mellem sine behandlinger, men hendes behov ser ikke ens ud hver dag, og derfor er hun glad for, at hun nu let kan ændre i sit skema på de dage, hun har brug for det. 

“For eksempel kan jeg godt lide at have et kvarter mellem mine behandlinger, men det behøver jeg måske ikke mellem alle behandlinger. Det kan jeg så gå ind og ændre, som det passer mig. Det har jeg ikke kunne tidligere.” 

Større udbud af ydelser på bestemte tidspunkter

Nordiums Powerblokke er en funktion, som Dorthe er særligt begejstret for, da Powerblokkene giver hende mulighed for at tilbyde flere forskellige ydelser på bestemte tidspunkter. 

“Jeg vil sige, at de der Powerblokke er geniale. Det oplever jeg for eksempel sidst på dagen. Så sætter jeg en Powerblok ind i bookingsystemet, der varer en halvanden time, og så kan klienter, der vil booke mig i en time eller halvanden time, booke mig der. Det var heller ikke en mulighed med det andet bookingsystem, jeg brugte, for der skulle det defineres på forhånd, hvilke bestemte ydelser jeg tilbød på bestemte tidspunkter. Der er Powerblokke en kæmpe hjælp i hverdagen”.

Tilgodeser alle behov

Ifølge Dorthe er Nordiums system både ideelt for de behandlere, som har brug for et mere fleksibelt skema, og for de behandlere, som ofte har det samme skema uge for uge.

“Det der med at du simpelthen kan redigere dag for dag, hvis du har lyst til det, og hvis du ikke har lyst til at ændre noget, hvis det fungerer, som det er, jamen så lader du jo bare dit ugeskema være. Sådan en person, som jeg er, der laver mange ting om – så skal jeg lige selv til yoga, eller så skal jeg lige et eller andet – der er det altså smart at kunne ændre i sine aftaler så nemt. Hvis jeg nu ikke var sådan en person, ville det jo faktisk være endnu nemmere, for så har man jo bare et fast ugeskema, man sætter ind alle uger”.

Ønsker du at prøve Nordium og selv udforske fordelene ved vores bloksystem, kan du starte din gratis prøvetid ved at klikke på linket nedenfor.

Lær Nordium bedre at kende

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for behandlere og modtag information om, hvordan Nordium kan hjælpe dig og din hverdag. Du kan framelde dig igen til enhver tid.
© Nordium 2021, alle rettigheder forbeholdes
Nordium I/S | C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg | CVR: 41696761
GDPR Servicevilkår Cookie- og Privatlivspolitik